Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Fakturainformation gällande vatten, avlopp och avfallshämtning från Samhällsbyggnad Bergslagen

Samhällsbyggnad Bergslagen har från årsskiftet omorganiseras och är nu en teknisk förvaltning i Lindesbergs kommun som fortsatt jobbar mot Hällefors, Ljusnarsberg, Lindesberg och Nora.

Från i år kommer fakturorna att betalas in till nya bankgiron, mer information om det finns att läsa på din faktura. Vi vill uppmärksamma er som kunder på att byta från det gamla bankgirot till det nya när ni betalar.
En förändring ni kommer se är att kontot ni betalar till nu heter "kommun" följt av VR, t ex Ljusnarsberg VR, där VR står för vatten och renhållning.

I vårt förändringsarbete har Autogirot inte fungerat för er som fått fakturor fram till mars, vi hoppas detta är löst under april. Om din faktura innehåller en betalningstalong behöver den betalas manuellt, när det fungerar igen står det att beloppet kommer dras via autogiro.
Vi beklagar det och hör av dig till vårt Servicecenter om du har frågor.

Kontakt

Samhällsbyggnad Bergslagen, servicecenter
0587-55 00 40
servicecenter@sbbergslagen.se

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg