Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Arbetsintegrerad utbildning

Inbjudan

Välkommen till en informationsträff för dig som är intresserad av att veta mer om arbetsintegrerad lärarutbildning med inriktning på förskoleklass-åk 3, på Högskolan Dalarna!

Vi erbjuder tillsammans med regionens skolhuvudmän ett unikt koncept, där du erbjuds att studera på lärarutbildningen samtidigt som du arbetar 50% som lärare. Genom en läraraspiranttjänst i någon av regionens kommuner får du även studielön för dina studier.

Utbildningen innebär hög studietakt och samtidigt ett ansvarsfullt arbete, vilket betyder att du måste var starkt motiverad och beredd att lägga ner mycket tid och kraft på satsningen. I gengäld erbjuder vi en unik lärarutbildning, högt uppskattad av studenter och av skolor, där du efter studierna kommer ut som lärare med en unik erfarenhet som ger dig de allra bästa förutsättningar för din framtida lärarkarriär.

Låter det här som något för dig?Kom och möt rektorer, skolchefer, lärare från Högskolan Dalarna och studenter med erfarenhet från programmet. Läs mer på du.se/ail Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Dag: 27 januari 2021

Tid: 17.00–18.30

Plats: https://du-se.zoom.us/j/66043866979 Länk till annan webbplats.

Föranmälan behövs inte

Har du frågor som du vill ha besvarade innan träffen? Maila programansvarig Lena Knies, las@du.se

Behöver du studierådgivning inför ev. ansökan? Boka in en träff med en av våra studie- och karriärsrådgivare 28 januari: www.du.se Länk till annan webbplats.. Sök på "studievägledning" och klicka dig vidare i gröna rutan

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg