Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Årets arbetsplats 2021 - Förskolan Skogsgläntan

Under hösten 2021 hade kommunens arbetsplatser möjlighet att nominera sin arbetsplats till utmärkelsen Årets arbetsplats.

Årets arbetsplats är en utmärkelse som delas ut till en arbetsplats eller arbetsgrupp som arbetat särskilt bra med att utveckla och förbättra sin verksamhet utifrån Ljusnarsbergs kommuns värdegrund och vision 2030 “Att skapa den hållbara kommunen” samt kommunens övergripande mål.

I år gick utmärkelsen till förskolan Skogsgläntan som kom in med en ansökan som uppfyllde alla kriterier som ställts. Arbetsgruppen på förskolan Skogsgläntan tilldelas 20 000 kr för att utveckla verksamheten med fokus på personalen som kan göra något litet extra, utöver det vardagliga arbetet.

Årets arbetsplats 2021 presenterades den 24 november i Kyrkbacksskolans aula i samband med en föreläsning om träning och kost som erbjöds all personal inom Ljusnarsbergs kommun.


Stort grattis till er!

Ljusnarsbergs kommun och Berit Westergren, kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg