Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Feriepraktik - sommarmusikant

Medborgarskolan söker musikanter som kan åka runt och spela och sjunga på våra äldre- och gruppboenden runtom i Ljusnarsberg.

Ni jobbar i par och framför på varje boende/ avdelning sång och musik under 30 minuter. Många spelningar kommer ske utomhus. Vid dåligt väder kan ni komma att få andra arbetsuppgifter såsom affischering, digitala spelningar, spelningar på andra mötesplatser.

Att arbeta som sommarmusikant är ett självständigt jobb med mycket eget ansvar och det krävs att du i viss mån kan ta egna initiativ. Du måste kunna sjunga och spela. Det är bra att ha eget instrument, och ett instrument som enkelt går att transportera. Arbetet är baserat på att ni går eller cyklar.

Du gör din anmälan på länken för feriepraktik. Skriv in att du är musikant i fältet där du beskriver dig själv och dina intressen.

Formulär för ansökan Länk till annan webbplats.

Har du frågor? Maila oss.
feriepraktik@ljusnarsberg.se

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg


Telefon: 0580-805 00
E-post:
kommun@ljusnarsberg.se

Kontakt och information

Kontaktcenter

Öppettider