Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Företagsbesök, Bellas studio

Dagens företagsbesök innebar att komma in i en lugn och harmonisk miljö hos Isabella Almteg som med stor inspiration berättade om sin nyöppnade studio (18 januari 2021).

Bellas studio är ett företag som erbjuder yoga för privatpersoner och företag. Isabella beskrev för oss att genom samarbete med andra aktörer finns det verksamhet i lokalen alla dagar i veckan. Det är ett stort upptagningsområde runt Kopparberg och intresset är stort att delta i ”coronaanpassad” yoga.

Något som Isabella erbjuder och vill utveckla är ”barnyoga” där barnen lär sig att koncentrera sig och reflektera över sin andning. Det finns en lite leksakshund som heter Yoggi som sitter och tittar på barnen och påminner dom om att vara tysta under övningarna. Det fungerar jättebra och många föräldrar och barn är mycket nöjda med yogapassen som resulterar i att barnen lättare kan koncentrera sig i andra situationer. Under passen pratar Isabella med barnen om hur man exempelvis är en bra vän och efter yogan får barnen rita.

Det finns tankar att utöka med ”familjeyoga” och ”senioryoga med stol” för att få en större verksamhet. För vuxna är det bland annat Yinyoga som Isabella erbjuder och här handlar det om stretchövningar som man håller i 3-5 min och det är bra för att träna tålamodet vilket vi vuxna ibland kan behöva.

Det märks att Isabella brinner för sin yoga då det ger så mycket tillbaka från alla människor som hon möter och berör med sina övningar. Inom en snar framtid hoppas Isabella att hon kan presentera en hemsida som är bokningsbar och som ska underlätta för både henne och kunderna.

Tack från oss för att vi fick ta del av din verksamhet och lycka till!!

Ewa-Leena Johansson/kommunstyrelsens ordförande
Mikael Haapala/näringslivschef
Berit Westergren/kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg