Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Företagsbesök, Tinas Fotvård

Återigen trevligt att få besöka ett nystartat företag i vår kommun.

Återigen trevligt att få besöka ett nystartat företag i vår kommun. Det är undersköterskan Tina Brodin som tagit tjänstledigt 50% från ett arbete i vår kommun för att starta eget. Ett ljust rum med behagliga färger och smakfull inredning möter oss när vi kliver in genom dörren och stolen som kunderna sitter i är bekväm.

Tina såg efterfrågan av fotvård i vår kommun och utbildade sig på distans och hade praktik hemma i Kopparberg där olika moment filmades i slutprovet. Det krävdes även godkänt ett teoretiskt prov.

Företaget går jättebra och Tina har fullbokat nästan en månad framåt så det gäller att planera sitt besök i god tid. Tina är så nöjd över det positiva gensvaret både från människor i Kopparberg men även från våra grannkommuner.

När vi frågar henne vad som är roligast med jobbet så svarar Tina utan att tveka att det är mötet med alla olika människor och att kunna ge en bra service. Tina jobbar mycket för att alla som kommer till henne ska känna sig trygga och så klart vara nöjda då de går därifrån.

Det syns på Tina att hon är uppfylld av att ha vågat ta steget och starta eget efter flera års funderingar och vi kan inte annat än önska henne stort lycka till!

Ewa-Leena Johansson/kommunstyrelsens ordförande
Berit Westergren/kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg