Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Friskvårdsdagar för pensionärer

I fredags 20 augusti avslutades friskvårdsdagarna på Bångbro Herrgård.

Ett 15-tal pensionärer från kommunen har umgåtts under tre härliga dagar. Dagarna har varit fyllda med aktiviteter, föreläsningar, musik, god mat och umgänge.

Enligt Senada Sakic, enhetschef på Koppargården och en av initiativtagarna har arrangemanget varit mycket uppskattat av deltagarna. Genom att bjuda in till dessa dagar ville vi erbjuda gemenskap för de som känner sig ensamma, möjlighet att umgås med nya vänner och kunna stärka sin fysiska aktivitet. Några har bytt telefonnummer med varandra för att kunna hålla kontakten framöver berättar Senada.

Aktiviteter som deltagarna har fått testa på är bland annat lättare Yoga med Hälsocoach Isabella Almeteg, canvasmålning och gå‑bingo. Torsdagskvällen avslutades med grillning där Daniel Chu, kostchef i kommunen tillsammans med kockarna Thomas Welander och Christin Tornestedt stod för maten.

Friskvårdsdagarna arrangerades av Pensionärernas Riksorganisation och SPF Seniorerna i samarbete med Ljusnarsbergs kommun.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg