Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Friskvårdsdagar för seniorer i Ljusnarsbergs kommun, 24 och 25 augusti

Ljusnarsbergs kommun erbjuder dig som är över 65 år, bosatt i kommunen ett avbrott ifrån vardagen för att få känna samvaro och gemenskap i en härlig miljö på Bångbro Herrgård.

Friskvårdsdagarna är kostnadsfria och inkluderar både aktiviteter och måltider. Vi kan hjälpa till med transport till och från Bångbro Herrgård om du inte har möjlighet att själv ta dig dit.

Program för dagarna

Programmet genomförs i samverkan med fler olika föreningar och organisationer och har fokus på hälsa och livskvalitet. Vi kommer till exempel att erbjuda föreläsningar, friskvårdsaktiviteter och social samvaro i skön atmosfär med vackra omgivningar.

Kriterier deltagande

Friskvårdsdagarna vänder sig till dig som är över 65 år, vill umgås samt få inspiration för att stärka din fysiska aktivitet och förbättra dina matvanor. Det är viktigt att du kan klara dig själv.

Anmälan dig senast 31 maj

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan eller genom anmälningsblanketten Friskvårdsdagar för seniorer 24 och 25 augusti 2023 Word, 1 MB.

Det finns 25 platser så först till kvarn gäller.

Personal kommer ringa alla och ställa lite frågor. Innan midsommar kommer du få besked om du har fått plats eller ej.


Har du några frågor eller funderingar kontakta:

Sofie Ström, arbetsterapeut
Tfn: 0580–805 09, mellan kl. 08-09.
Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg