Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

På bilden: Christin Tornestedt och Kajsa Hultgren tar emot utmärkelsen "Årets arbetsplats 2022" av Berit Westergren.

Köket på Kyrkbacksskolan är årets arbetsplats 2022

Årets arbetsplats i Ljusnarsbergs kommun 2022 är utsedd. Vinnare är Köket på Kyrkbacksskolan.

Arbetslaget i Köket på Kyrkbacksskolan har under två års tid arbetat systematiskt för att förbättra arbetsmiljön och kvaliteten i allt arbete som utförs. De har skapat en mötesplats för våra viktigaste medborgare, barn och ungdomar, som upplevs positiv och trygg.

Arbetslaget tilldelas 20 000 kr för att utveckla verksamheten med fokus på personalen som får möjlighet att göra något extra, utöver det vardagliga arbetet. Årets arbetsplats är en utmärkelse som delas ut till en arbetsplats eller arbetsgrupp som arbetat särskilt bra med att utveckla och förbättra sin verksamhet utifrån Ljusnarsbergs kommuns värdegrund och vision 2030 “Att skapa den hållbara kommunen” samt kommunens övergripande mål.

Årets uppmuntran 2022 tilldelades Kulturskolan som skapar möjligheter och delaktighet för våra barn och ungdomar där värdegrunden står i centrum tillsammans med barnen och ungdomarna.

I samband med utdelningen av utmärkelserna höll Anders Lundin en inspirerande föreläsning om ”Att våga fast man inte törs” för kommunens medarbetare.

Grattis och lycka till med det fortsatta arbetet!

Ljusnarsbergs kommun och Berit Westergren, kommunchef

På bilden: Thomas Hegefors och Linnea Didic tar emot utmärkelsen "Årets uppmuntran" av och Berit Westergren.

På bilden: Anders Lundin

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg