Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Nu blir det enklare att ringa Samhällsbyggnad Bergslagen

Den 23 november startar Samhällsbyggnad Bergslagen sin nya telefonväxel.

Dit kan medborgare från Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora ringa med frågor om bygglov, miljö, hälsa, trafik, livsmedel och alkohol.

"Vi som jobbar med bygglov märker att de telefontider som vi haft hittills inte räcker till. Det är många som velat nå oss men inte kommit fram. Vi ser fram emot den här förändringen som förhoppningsvis kommer leda till att vi i större grad kan finnas tillhands och hjälpa invånarna med de frågor som de har gällande byggnationer." Säger Mohammad Abhari, byggnadsinspektör på Samhällsbyggnad Bergslagen.

"Det är en del i att öka tillgängligheten för medborgarna. Vi har nyligen öppnat en reception i Lindesberg dit även medborgare från Hällefors, Ljusnarsberg och Nora kan komma för att få svar på sina frågor. Nu lägger vi till den här växeln och hoppas på att det kommer leda till att fler människor kan nå oss och få svar på sina frågor.
På Samhällsbyggnad Bergslagen vill vi finnas tillgängliga för våra kommuninvånare."
Säger Martin Lindström, förvaltningschef på Samhällsbyggnad Bergslagen.

Öppettiderna för receptionen samt telefonin är:
Kl. 10-12 samt 13-15 på helgfria vardagar.

Besöksadress: Prästgatan 6 i Lindesberg
Telefonnummer: 0587-55 00 40

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg