Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Padelhall i världsklass - så klart i Kopparberg!

Ljusnarsbergs kommun har uppvaktat vår nya padelhall med ett besök och en blomma.

Vi mötte Lars-Åke Johansson, känd som ”Pinnen”, som tillsammans med Ronny Karlsson har byggt upp hallen.

En förening är startad och har i dagsläget 80-100 medlemmar och nu fokuserar man på att få igång pensionärerna då padel är en sport som passar alla åldersgrupper.

Hallen är öppen kl 6-24 och tider bokas digitalt via ”MyCourts”, en webbplats som är gemensam med bland annat Lindesberg och Örebro. Det finns två banor att boka så 8 personer kan finnas på banorna samtidigt och med hänsyn till hallen och banornas storlek så är det acceptabelt ”coronaavstånd”. Just nu är det mest bokning kvällstid och helger men under julledigheterna bokades det mycket på dagtid.

Padelhallen fick en bra start med många besökare så intresset är jättestort.

Vi fick en presentation av banorna där mattorna innehåller flera ton sand, som fylls på då och då. Detta gedigna underlag gör att man kan säga att vi har en padelhall i världsklass. Vi hade också möjlighet att se fyra personer spela padel och det såg riktigt roligt ut.

Så småningom vill man komma igång med seriespel men det är som för så många andra verksamheter vår pandemi som sätter stopp just nu.

Tack för ett trevlig besök, vi kommer och testar banorna och ett stort lycka till!!

Ewa-Leena Johansson, kommunstyrelsens ordförande

Mikael Haapala, Näringslivschef

Berit Westergren, kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg