Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Testa nytt tillfälligt utegym

Under perioden 12 april–16 maj placerar företaget Omnigym ett tillfälligt utegym på asfaltplanen framför gamla Garhytteskolan.

Har du funderat på att börja styrketräna eller styrketränar du idag?

Är svaret ja?! Då kan vi glatt informera att snart kommer ett tillfälligt utegym att ställas upp vid gamla Garhytteskolan i Kopparberg, som passar både dig som är ny för styrketräning till dig som är erfaren. Detta då gymmet har justerbara vikter som kan anpassas efter egen förmåga.

Under perioden 12 april–16 maj placerar företaget Omnigym ett tillfälligt utegym på asfaltplanen framför gamla Garhytteskolan som du kostnadsfritt kan träna i. Du kan träna hur många gånger du vill. Ta med kompisen, tipsa svärmor eller föreslå grannen - alla är välkomna.

Det tillfälliga utegymmet placeras här för att Ljusnarsbergs kommun tillsmannas med Omnigym ingår i ett i forskningsprojektet, Global User Study som samlar in data för att öka förståelsen för användarna och användningen av utomhusgym.

Välkommen på öppning av det tillfälliga utegymmet

Onsdagen den 12 april öppnar vi det tillfälliga utegymmet. Under onsdagen finns representanter från Ljusnarsbergs kommun och Omnigym på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig i gång med din träning.

Mer information och tider kommer senare.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg