Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Vardagsglimtar från kommunchef i "coronatider"

Nu börjar jag sakna mina verksamhetsbesök och ser verkligen fram emot att få komma ut och möta alla fantastiska medarbetare.

Även i ”coronatider” rullar verksamheten framåt och vi jobbar med ständiga förbättringar för våra medborgare. Som många säkert vet så har projektet ”Jämlik hälsa i norra Örebro län” rullat igång och ett urval av våra kommuninvånare blir kallade till gratis hälsosamtal där kommunen och föreningslivet hakar på om någon behöver ha fysisk aktivitet eller finnas i ett social sammanhang. Detta är ett positivt samarbete mellan regionen och den lilla kommunen Ljusnarsberg där vi också fått ett härligt engagemang från våra föreningar, så tack för det!

Jag har förmånen att kunna vara på min arbetsplats där jag har ett relativt stort rum och kan hålla avstånd till mina medarbetare och eventuella besökare, som i dagsläget är få. Jag uppmuntrar mina medarbetare att stå ut med alla restriktioner tills vi alla har fått vaccin och jag vet att vi kommer att klara av det och så småningom kunna att återgå till lite mer normala mötesformer. Jag uppskattar alla personliga möten med medborgare, medarbetare och besökare och så småningom ses vi lite mer igen.

Teamsmöten börjar bli min vardag och alla har blivit så trygga i denna mötesform så att jag nästan inte reagerar på att vi egentligen är långt ifrån varandra. Det går att känna gemenskap och samhörighet digitalt också som tur är.

Skickar med ett foto av vårt fina socialkontor i vinterskrud och i denna riktiga vinter vi har i år så uppskattar jag verkligen Ljusnarsberg med omnejd och de fina skidspår som finns i vår vackra natur.


Lev väl och var rädd om dig så ses vi snart!

Berit Westergren/kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg