Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

På fotot: Mikael Pulkkinen, Ingrid Öhrling institutionschef, Jeanette Perchun kvalitetschef, Ewa-Leena Johansson och Natalie Ström.

Företagsbesök på SiS LVM-hem Rällsögården

Förra veckan var Mikael Pulkkinen, Ewa-Leena Johansson och Natalie Ström på företagsbesök i Rällsö på SiS LVM-hem Rällsögården.

Det är Statens instutionsstyrelse, SiS som driver Rällsögårdens LVM - hem (lag om vård av missbrukare). På Rällsögården tar de emot män med alkohol-, narkotika - eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa. Uppdraget är att utifrån den enskildes förutsättningar och behov motivera och behandla vuxna drogmissbrukare.

På Rällsögården finns idag 27 platser och tillsammans med vikarier så arbetar nästan 100 personer här. Det är en stor och viktig arbetsplats i vår kommun. Vi fick en bra presentation av bakomliggande lagstiftning, den bredd av behandling som man kan erbjuda på plats och diskussion om hur komplext situationen många gånger är.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg