Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Midsommarfirande i Kopparberg

Ljusnarsbergs församling, Kopparbergs evenemangsförening, Ljusnarsbergs kommun och ett antal eldsjälar arrangerar midsommarfirande på Malmtorget i år.

Efter ett medborgarinitiativ, hölls det igår tisdag 23 maj ett möte i Tingshuset för att diskutera ett gemensamt genomförande av midsommarfirandet.
Medborgarinitiativet gav ett positivt resultat och midsommarfirande kommer ske i Kopparberg, på midsommaraftonen den 23 juni. Föreningar, organisationer, Ljusnarsbergs kommun och enskilda medborgare deltog och beslutet blev att Ljusnarsbergs församling, Kopparbergs evenemangsförening, Ljusnarsbergs kommun och ett antal eldsjälar arrangerar midsommarfirande tillsammans med både dans kring majstången, sång och musik mm. Samtidigt pågår en diskussion för en mer långsiktig lösning som håller över flera år.

Det är glädjande att det finns ett stort engagemang för att kunna hålla midsommarfirande i Kopparberg. Mer information kommer inom kort.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg